Meivakantie vieren in de Kunsthal

De laatste dag voor deze tentoonstelling CREDITS: Kunsthal Rotterdam

Je hoeft je niet te vervelen deze meivakantie, want de Kunsthal in Rotterdam biedt tal van activiteiten aan deze laatste vakantieweek. Jong en oud heeft de mogelijkheid zich in te schrijven voor de diverse workshops die gehouden worden in het kader van de tentoonstellingen die lopen bij de Kunsthal.

Zo zijn er meerdere workshops voor kinderen in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Op vrijdag 9 mei kunnen kinderen van 14.00 tot 15.30 uur hun eigen Schoenenmonster maken. Het enige wat hiervoor nodig is, is een paar oude schoenen. Tevens vindt er op zondag 11 mei een workshop plaats in het kader van de expositie rond Marimekko. Via de workshop ‘Zeefdruk zelf de vrolijke Marimekko patronen en kleuren’ kom je gegarandeerd met een eigen kunstwerkje thuis.

Op 5 mei is bovendien de laatste dag van de tentoonstelling ‘De Tweede Wereldoorlog in 100 voorwerpen‘. Ter gelegenheid van deze bijzondere dag houdt het museum meerdere speciale activiteiten vanaf 11.00 uur. Er zijn familierondleidingen door de tentoonstelling van 13.00 tot 14.00 uur en 15.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan aan de kassa op de dag zelf. Verder is er voor de jeugd van 7 tot 12 jaar het Belevingsverhaal ‘De Bevrijding’ van 14.00 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur in het Vrijheid!LAB. In het Auditorium is een optreden door Codarts in Latin Music. Ook is er de mogelijkheid om mee te werken aan het gezamenlijke kunstwerk ‘Wat Betekent Vrijheid Voor Jou?  in het Vrijheid!LAB. Wie buiten de Kunsthal ook nog naar vertier zoekt, kan terecht in Het Park bij de Euromast, war het Rotterdamse Bevrijdingsfestival plaatsvindt.

Op zaterdag 10 mei zijn er nog veel meer activiteiten binnen het thema VAN VELERLEI PLUIMAGE FESTIVAL: Een ode aan het multiculturele werk van kunstenaar Andries Beeckman! Verwacht minitours, workshops voor de kinderen en live muziek in het Auditorium. Voor alle informatie omtrent de activiteiten in de meivakantie in De Kunsthal kijk hier!

Lees ook:Herfstvakantie in het museum
Lees ook:Gratis kinderactiviteiten in het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch
Lees ook:Het Weekend van Everything in Kunsthal Rotterdam
Lees ook:Laatste dagen zomervakantie: kinderactiviteiten in musea
Lees ook:Kunsthal eert 8mm film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>