Patrick van Mil zakelijk directeur Stedelijk

Hoofd presentaties bij het Zuiderzeemuseum, eindredacteur bij de NRCV-televisie, hoofd collecties & informatie bij het Filmmuseum, senior adviseur bij Berenschot, directielid bij het Nederlands Architectuurinstituut en zakelijk directeur van het Internationaal Film Festival Rotterdam…

Patrick van Mil leidde de afgelopen 25 jaar diverse teams in de culturele sector. Hij heeft nu zijn droombaan gevonden. Van Mil wordt in maart 2010 zakelijk directeur van het Stedelijk Museum in Amsterdam, naast Ann Goldstein die vanaf 1 januari het museum creatief gaat leiden. “Dit is voor mij een droombaan”, zegt Patrick van Mil over zijn nieuwe job bij het Stedelijk Museum, “het museum waarvoor ik van jongs af aan een grote liefde koester”.

Lees ook:Ann Goldstein nieuwe directeur Stedelijk Museum
Lees ook:Beatrix Ruf is nieuwe directeur Stedelijk Museum
Lees ook:Scheepvaartmuseum krijgt in Erik Gerritsen tijdelijk nieuwe directeur
Lees ook:Stedelijk Museum tijdelijk open
Lees ook:René Pingen, directeur Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch, overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>