Kunsthal en ING organiseren eerste Kunstbuzz voor scholieren

Kunsthal en ING organiseren eerste Kunstbuzz voor scholieren FOTO: Marco Sweering

De Kunsthal Rotterdam en ING hebben de eerste Kunstbuzz  georganiseerd voor ruim 300 scholieren uit de regio Rotterdam. Jaarlijks zullen de Kunsthal en ING voor ruim 1.000 scholieren Kunstbuzz gaan organiseren. Leerlingen van scholen uit de regio Rotterdam worden met de bus op school opgehaald en zullen onder begeleiding tentoonstellingen in de Kunsthal bezoeken. De eerste Kunstbuzz ging naar de tentoonstelling ‘Keith Haring. The Political Line’. De Kunsthal en ING willen kunst en cultuur voor een breed publiek toegankelijk maken. Kunstbuzz is onderdeel van het nieuwe hoofdsponsorschap van ING van de Kunsthal. ING heeft zich voor drie jaar verbonden als hoofdsponsor aan de Kunsthal. ING ondersteunt daarmee iconen van de Nederlandse cultuur. ING ziet cultuur als een verbindend element in onze samenleving. Tjitske Benedictus, manager Sponsoring & Evenementen ING : “De samenwerking met de Kunsthal is een waardevolle aanvulling op onze culturele sponsorportefeuille. ING streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. Naast de Kunsthal sponsort ING ook andere Nederlandse iconen zoals het Rijksmuseum, het Koninklijk Concertgebouworkest, Koninklijk Theater Carré en het Drents Museum. ING kiest er voor om partnerships voor een langere termijn aan te gaan. Met deze ondersteuning draagt ING bij aan de instandhouding en ontwikkeling van deze belangrijke iconen.”

Kunsthal directeur Emily Ansenk: “Wij zijn ontzettend blij met de meerjarige samenwerking met ING, die ons in staat stelt om ons programma nog toegankelijker te maken voor verschillende doelgroepen. De Kunstbuzz is hier een prachtig onderdeel van”.

Kijk hier naar het videoverslag van de eerste Kunstbuzz, van ANP Zakelijk:

De tentoonstelling ‘Keith Haring. The Policital Line’ is nog tot en met zondag 7 februari te zien in de Kunsthal Rotterdam.

BRON: Persbericht Kunsthal Rotterdam en ANP Zakelijk

Lees ook:Laatste week voor succesvolle Keith Haring tentoonstelling in de Kunsthal
Lees ook:24 uur Cultuur in Rotterdam
Lees ook:Kunsthal maakt zich op voor Keith Haring
Lees ook:Kunsthal Rotterdam en International Film Festival Rotterdam komen samen tijdens MASH-UP!
Lees ook:Keith Haring tentoonstelling in Brooklyn Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>