24 uur Cultuur in Rotterdam

Om het nieuwe culturele seizoen van Rotterdam te vieren staat komend weekend 24 uur cultuur op het programma. 24 uur cultuur is de jaarlijkse opening van het culturele seizoen in Rotterdam op zaterdag 12 september vanaf 17.00 uur tot 17.00 uur op zondag 13 september in Rotterdam.

Tijdens 24 uur cultuur openen vanaf 17.30 uur in ieder geval vier nieuwe tentoonstellingen in de Kunsthal. Dat zijn de tentoonstellingen ‘Mathias Kessler. Here and Now!’, ‘Verf wordt vogel. Arie Schippers’, ‘Het onbewaakte moment. Titus Simoens’ en ‘Kunsthal Light #12: Encounter – Installation 2015. Aura Rendón Benger’.

Op zondag 13 september vindt in het kader van de komende tentoonstelling van Keith Haring in de Kunsthal tussen 11.00 uur en 17.00 uur een ‘Keith Haring Community Art Project’ plaats. Dit gebeurt voor Centraal Station Rotterdam. Het publiek kan dan gezamenlijk een kunstwerk maken. Dit kunstwerk zal gebaseerd zijn op een ontwerp van Arijan van Wijngaarden, die de Art Challenge won die eerder door de Kunsthal was uitgeschreven.

De Kunsthal doet echter niet als enige locatie mee aan 24 uur cultuur. Ook diverse galeries, Museum Boijmans van Beuningen, het Witte de With Center for Contemporary Art en vele andere locaties staan in het teken van 24  uur cultuur. Op deze pagina zijn alle deelnemende locaties te vinden.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website.

BRON: 24 uur cultuur.

Lees ook:Kunsthal en ING organiseren eerste Kunstbuzz voor scholieren
Lees ook:Kunsthal maakt zich op voor Keith Haring
Lees ook:Laatste week voor succesvolle Keith Haring tentoonstelling in de Kunsthal
Lees ook:Kunsthal Rotterdam en International Film Festival Rotterdam komen samen tijdens MASH-UP!
Lees ook:Kunsthal Rotterdam gaat gekleurde zomer tegemoet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>