In de boot met Vincent van Gogh

Op het water met Vincent van Gogh CREDITS LOGO: Van Gogh Exclusive

Wist jij dat Vincent van Gogh 130 jaar geleden voor de laatste keer in Amsterdam was? Dat was in 1885. Het net nieuw geopende Rijksmuseum vond hij een vreselijk lelijk gebouw, maar hij was wel onder de indruk van de werken van Frans Hals en van Rembrandt. Het luidde het begin in van zijn eigen schilderstijl. In het  kader van het Vincent van Gogh-jaar biedt Van Gogh Exclusive een speciale rondvaart aan.
Tijdens de 1,5 uur durende rondvaart in een salonboot maak je kennis met de voetstappen die Vincent in Amsterdam heeft gezet, zoals zijn gedrevenheid, de onbereikbare liefde, de zoektocht naar God en zichzelf, de schilderijen die hij maakte en de stijlbreuk die tevens voor de meest productieve periode zorgde.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de boot.De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Lees hier meer over de mogelijkheden. Op zondag 22 maart 2015 vindt de eerste vaart plaats vanaf 14.00 uur in Amsterdam. Er zijn maximaal 20 plekken; VOL=VOL. Je bent verzekerd van een plek door aanmelding via de site en het overboeken van EUR 25,= naar Van Gogh Exclusive; NL05RABO0145209547. De opstapplek (centrum Amsterdam) wordt zo snel mogelijk naar je gemaild. Deze unieke ervaring geeft een opstap naar andere Van Gogh activiteiten in 2015 georganiseerd door Van Gogh Exclusive.

BRON: Persbericht Van Gogh Exclusive

Lees ook:Salon Van Gogh in het Vincent van GoghHuis
Lees ook:In de voetsporen van Vincent van Gogh
Lees ook:Zundertse corsobouwers vieren sterfdag Vincent van Gogh
Lees ook:Nieuwe film Vincent van Gogh in Etten
Lees ook:Corso Zundert geheel in het teken van Vincent van Gogh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>