Masterpiece Londen 2011

Rolls- Royce Drophead Coupé

Vandaag opent de relatief jonge Masterpiece kunstbeurs te Londen. Dit is het tweede jaar dat deze kunstbeurs een breed scala aan exposanten van over de hele wereld heeft uitgenodigd om o.a. kunst, antiek en design van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Zo is er bijvoorbeeld een exclusieve Rolls- Royce Drophead Coupé met Asprey- juwelenkistje voor de Masterpiece beurs ontworpen en deze wordt uiteraard te koop aangeboden.

Het is meteen duidelijk: dit is geen gewone antiekbeurs. De missie is dan ook om verzamelaars te overdonderen en alle bezoekers op hun gemak te stellen en te behagen. Van Bugatti tot bronzen sculpturen, van Cartier tot bijzondere cognac en van Picasso’s tot roze diamanten. Je kunt de Masterpiece Londen nog tot en met 5 juli bezoeken en in het filmpje krijg je alvast een voorproefje.

Lees ook:Online Art Fair – Fail of succes?
Lees ook:Topstukken te koop op TEFAF
Lees ook:Internationale kunstbeurs in Madrid
Lees ook:Maastricht maakt zich op voor TEFAF 2015
Lees ook:TEFAF 2015 trekt 75.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>