Kunst app van de week: Deutsche Bank Art Works

Deze week niet één maar drie apps (DB Frankfurt, DB Städel en DB Hong Kong) die gezamenlijk de kunst app van de week zijn. Eerder dit jaar nog besloot de Deutsche Bank de samenwerking met het Guggenheim in Berlijn te stoppen. Dit wil echter niet zeggen dat de Deutsche Bank stopt met het investeren in kunst. Leuk aan deze apps is dat je een blik kunt werpen op een selectie van de werken die de bank in de loop der jaren heeft aangekocht. Opvallend is vooral de grote diversiteit van de werken in de collectie, deze is namelijk samengesteld uit kunstwerken afkomstig uit bijna alle continenten.

Mocht je de gratis iPhone/iPad apps willen downloaden dan kan dat hier, hier en hier. De Frankfurt variant is ook nog beschikbaar voor Android, hiervoor kun je hier terecht. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Kunst app van de week: Sotheby’s
Lees ook:Kunst app van de week: Magritte Your World & Street Tag
Lees ook:Kunst app van de week: Hammer Museum
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>