SieMatic Kunst aan het Vondelpark

Een van de werken van Jef Bogman CREDITS: Jef Bogman via PrinsPR

Een van de werken van Jef Bogman CREDITS: Jef Bogman via PrinsPR

De SieMatic Flagship store aan het Vondelpark start spoedig met een eerste expositie van beeldend kunstenaars. Deze eerste expositie toont vanaf 8 maart het werk van de Maastrichtse kunstenaars Jef Bogman en Janneke Laheij. Het belooft een verrassende combinatie van kunst en design te worden.

Jef Bogman is geboeid door de toegevoegde dimensie van transparante materialen. Hij maakt figuren van plexiglas, doorzichtige prints en beelden van lijm. In zijn creaties speelt licht een belangrijke rol. Hierdoor ontstaat een fascinerende beweging. Janneke Laheij werkt eveneens met transparantie maar met stoffen. Daarmee ‘schildert’ zij portretten, kanalen en aardewerk. Door lagen aan te brengen ontstaat een mysterieuze diepte en komt haar kunst tot leven.

De expositie is dagelijks te bezoeken, al gelden er op een aantal dagen wel aangepaste openingstijden. Normaal gesproken is de expositie toegankelijk tussen 10.00 en 17.30 uur, met uitzondering van maandag 13.00 – 17.30 uur, donderdag tot 21.00 uur en zondag 11.00 – 17.00 uur. SieMatic aan het Vondelpark is gelegen aan de Hobbemastraat in Amsterdam. Parkeergelegenheid is te vinden aan Byzantium Q-Park, Tesselschadestraat 1G.

BRON: Persbericht Siematic aan het Vondelpark via PrinsPR

 

Lees ook:Museumkaart levert recordbedrag op voor musea
Lees ook:Een kijkje in de wereld van Fiep Westendorp
Lees ook:Mauritshuis ontvangt ruim 12.500 bezoekers in eerste week
Lees ook:100 jaar Asger Jorn in Cobra Museum
Lees ook:Kunst maken met de radio aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>