De illustraties van Breaking Bad

Een pop-up expo van Breaking Bad

Een pop-up expo van Breaking Bad

Op zaterdag 29 november en zondag 30 november vindt r in het hart van Amsterdam een unieke Breaking Bad expositie plaats. Tijdens dit weekend kunnen fans en kunstliefhebbers illustraties en kunststukken van de geliefde personages Walter, Jesse en vele andere kopstukken uit de bekroonde televisieserie bewonderen als onderdeel van een unieke en eenmalige Breaking Bad Art pop-up expo.

De met een Emmy Award bekroonde bedenker en producer van de serie, Vince Gilligan, heeft samen met de toonaangevende Britse illustrator en cartoonist Ralph Steadman een herinterpretatie van de Breaking Bad look & feel ontworpen. De speciale zogenaamde steelbooks van deze Limited Edition Breaking Bad Art Collection zijn verkrijgbaar op zowel Blu-ray™ als DVD en voorzien van de bijzondere portretten. Tijdens de expo is ook de beste internationale fan art te zien, die speciaal voor deze tentoonstelling overgebracht is naar Amsterdam vanuit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De door Ralph Steadman geïllustreerde schetsen van personages Walter, Jesse, Gus, Mike, Hank en Saul worden tentoongesteld in De Merkenwinkel (Gerard Doustraat 76) in Amsterdam van 10.00 uur tot 18.00 uur. De entree is gratis.

De Limited Edition Breaking Bad Art Collection is vanaf 20 november verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray™ als aparte seizoenen en complete boxset met special art slipcase. Consumentenadviesprijs per los seizoen vanaf € 24,95 voor de DVD/ vanaf € 29,95 voor de Blu-ray™. € 114,95 voor de DVD boxset en € 129,95 voor de Blu-ray™ boxset.

Lees ook:Kunst app van de week: Artfinder
Lees ook:The Art Of The Brick: kunst met LEGO
Lees ook:Het Conservatorium Hotel presenteert de Art Months
Lees ook:Het verhaal van galerie Collection d’art
Lees ook:VoordeKunst: de liefde vergeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>