Kunst- en Antiekbeurs in Naarden

Het is druk wat betreft kunstbeurzen in deze periode. Berichtte ik eerder al over The London Art Fair, 27 januari staat de volgende alweer voor de deur in Naarden.

Woensdag 26 januari aanstaande zal de burgemeester van Naarden de 14-de editie van het Kunst & Antiek Weekend Naarden feestelijk openen met een ‘private- view’ voor prominenten. Deze avond is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement waar vele prominenten uit de kunst- en zakenwereld zich graag laten zien volgens het persbericht.

Tijdens het Kunst & Antiek Weekend dat van 27 tot 30 januari plaatsvindt in De Grote Kerk te Naarden-Vesting, komen kunstminnaars weer volop aan hun trekken. Het thema is ‘Klassiekers in kunst’ waarbij bijzondere oude- en hedendaagse kunstobjecten centraal zullen staan.

Lees ook:Kunst en Antiek in Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2012
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend in Naarden
Lees ook:Daguerréotypieën op FotoFestival Naarden
Lees ook:Joke Veeze Foundation start modefotoprijs 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>