Kunst en Antiek in Naarden

Het Kunst- en Antiek Weekend van Naarden komt er weer aan CREDITS: Kunst- en Antiek Weekend 2016

Een weekend lang vol kunst en antiek: eind januari is het zover in Naarden. In de imposante Grote Kerk van Naarden wordt van 27 tot en met 31 januari 2016 dé kunst- en antiekbeurs gehouden. Onder meer hedendaagse kunst en bijzondere antieke objecten gaan hier van hand tot hand.

Meer dan 60 galeries en kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst in de Grote Kerk van Naarden. Tijdens een bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kan de bezoeker zich oriënteren, laten informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk. Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor is de koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en België.

Kijk voor meer informatie op de website van het Kunst & Antiek Weekend.

BRON: Persbericht Kunst & Antiek Weekend

 

Lees ook:Kunst- en Antiekbeurs in Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2012
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend in Naarden
Lees ook:ART BREDA gaat voor tweede editie
Lees ook:Mini-TEFAF in Breda: ART BREDA 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>