Kunst App van de week: George Grosz in Dallas

De kunst app van deze week is de museumcatalogus van de George Grosz tentoonstelling in het Dallas Museum of Art. Dit is, bij mijn weten, namelijk de eerste museumcatalogus die in zijn geheel gratis als app voor de iPad beschikbaar is gesteld. Betaalde catalogi waren er al wel, zo bracht het MoMA eerder de mogelijkheid om digitale versies van hun catalogi te kopen. Leuk detail is dat je met deze app virtueel door een oude tentoonstellingscatalogus (uit 1952) over George Grosz kunt bladeren.

Mocht je de gratis iPad app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: NMoCa
Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Kunst app van week: Max Zorn Tape Artist
Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>