Win een houtsnede van Oswald Wenckebach bij Museum Noordwijk

Een prachtige houtsnede van Wenckebach BEELDRECHT: Pictoright Amsterdam, erven Wenckebach

Al eerder besteedde Kunst.blog.nl aandacht aan de tentoonstelling van Oswald Wenckebach bij Museum Noordwijk. Dit keer is het tijd voor hernieuwde aandacht, omdat er een hele mooie prijs te winnen valt bij dit museum. U maakt namelijk kans op een originele houtsnede van de kunstenaar zelf.

De tentoonstelling ‘Grafiek van een beeldhouwer, de houtsneden van Oswald Wenckebach, loopt tot en met 14 september en zolang loopt ook de prijsvraag. Doe mee, ontdek zelf de vele kanten van de houtsneden en het vakmanschap van Oswald Wenckebach en win uiteindelijk een door Oswald Wenkebach zelf gedrukte houtsnede. Bij de receptie van Museum Noordwijk is het prijsvraagformulier af te halen. Bekijk de tentoonstelling en volg de zoektocht langs de meer dan 90 houtsneden. Ontdek in de prenten alle kleine en grotere details en probeer zo een antwoord te vinden op de beeldvragen op uw prijsvraagformulier. De te winnen prijs is een originele door Oswald Wenckebach zelf gedrukte houtsnede van de ‘Berkenzwam’.

U hoeft niet per definitie uren in het museum door te brengen op zoek naar het juiste antwoord. Want er is ook nog een speciale catalogus beschikbaar, behorende bij de tentoonstelling. U kunt met behulp van de catalogus dan thuis uw antwoorden controleren aan de hand van de afbeeldingen in het boekwerk. Tevens heeft u dan een mooie herinnering aan deze unieke tentoonstelling ‘Grafiek van een beeldhouwer, de houtsneden van Oswald Wenckebach’. Uw prijsvraagformulier kunt u inleveren bij de receptie of opsturen naar:  Museum Noordwijk t.a.v. Wenckebach Prijsvraag, Jan Kroonsplein 4, 2202 JC Noordwijk. De prijsvraag loopt tot het einde van de tentoonstelling. De prijs wordt uitgereikt op de sluitingsavond van de tentoonstelling op 14 september 2014 om 19:00 uur in Museum Noordwijk. Bij meerdere juiste inzendingen wordt de winnaar geloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Oswald Wenckebach: de verhouding tussen beeldhouwkunst en houtsnede
Lees ook:Vrienden van Museum Noordwijk koopt beeld Oswald Wenckebach
Lees ook:Kröller-Müller viert verjaardag Loes van der Horst
Lees ook:Win een fotoprint uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum!
Lees ook:Anna Khodorovich wint Rembrandt Young Talent Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>