Anna Khodorovich wint Rembrandt Young Talent Award

Anna Khodorovich viel in de prijzen bij het Noordwijk Schilderfestival CREDITS: Noordwijk Schilderfestival via Pauline van Buringen

Tijdens het Noordwijk Schilderfestival heeft Anna Khodorovich de Rembrandt Young Talent Award gewonnen. Het thema van het festival was ’Noordwijk, 150 jaar badplaats’.

De doeken van Anna Khodorovich vielen volgens de jury direct op door het ontbreken van mensen en de ‘standaard strand gezelligheid’. Anna neemt de kijker mee met haar originele kijk op het onderwerp en zoomt graag in voor een aantrekkelijk, vervreemdend beeld zoals de fascinatie met sporen in het zand of de verhouding tussen twee windschermen. Haar kleuren worden omschreven als helder en uitgesproken. Taferelen die niet direct voor de hand liggen maar overduidelijk de sfeer van het strand uitstralen. Een terechte winnaar, aldus de jury.

De schilderijen van Anna Khodorovich en de andere kunstenaars zijn nog te zien én te koop tot eind oktober 2016 bij ‘B aan Cee’ Bomstraat 44 in Noordwijk van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie over Anna op www.annakhodorovich.com/pages/beeldende_kunst/schilderijen/pa_winter2015/index.php.

BRON: Persbericht Festival Noordwijk

Lees ook:Vrienden van Museum Noordwijk koopt beeld Oswald Wenckebach
Lees ook:Ans Markus wint Rembrandt van Rijn Prijs 2014
Lees ook:Urban Painters Amsterdam brengt ode aan Landgoed Zonnestraal
Lees ook:Jury Amsterdam Light Festival maakt eerste selectie
Lees ook:Win een houtsnede van Oswald Wenckebach bij Museum Noordwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>