Dordrechts Museum finalist VVV Award 2011

Het Dordrechts Museum is één van de vijf finalisten voor de VVV Rob de Bes Award 2011. De VVV award is een aanmoedigingsprijs voor innovatie en gastheerschap in de toeristisch-recreatieve sector. De winnaar van de award ontvangt naast de eer ook nog eens tienduizend euro. De andere vier overgebleven kanshebbers zijn: Zo Texels, Beeld en Geluid, #Twiner en Izkaya Touch Table restaurant.

Oorspronkelijk waren er enkele tientallen gegadigden voor de prijs. Deze heeft de VVV vervolgens tot een tiental teruggebracht waar mensen op konden stemmen. Uit deze publieksronde zijn de vijf finalisten gekomen. Nu zal een jury uiteindelijk beslissen welke van de vijf finalisten er uiteindelijk zal winnen. Eerdere winnaars van de award zijn onder andere: Twentse Welle en de Efteling. De winnaar van 2011 zal op 22 september bekend worden gemaakt.

Lees ook:Stem nog op uw Kunstenaar van het Jaar
Lees ook:Het Vierkante ei – Halve Finale is bekend
Lees ook:Nederlandse winnaar BLOOOM Award is bekend
Lees ook:Google Doodle binnenkort in het museum
Lees ook:Kies de Kunstenaar van het Jaar 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>