Stem nog op uw Kunstenaar van het Jaar

Wie wordt de Kunstenaar van het Jaar? CREDITS LOGO: Kunstenaar van het Jaar.

Tot vanavond 23.00 uur kunt u vandaag nog stemmen op uw Kunstenaar van het Jaar binnen de Kunstenaar van het Jaar-verkiezing. In deze tweede stemronde heeft het publiek het voor het zeggen, maar deze stemronde loopt vandaag af. 

Deze stemronde is bedoeld om te komen tot de 25 halve finalisten. De namen van deze finalisten worden op 16 september bekend gemaakt. Overigens worden niet alle 25 halve finalisten door het publiek gekozen. 20 van hen komen voort uit de publieksronde en zijn de kunstenaars die de meeste stemmen hebben gekregen in deze ronde. De andere vijf kunstenaars worden door een panel van kunstkenners gekozen. Na deze stemronde volgen nog twee stemrondes. De derde stemronde is niet beschikbaar voor het publiek. Hierbij zal een panel van kunstkenners een keuze maken uit de 25 voorgedragen kunstenaars. Uiteindelijk komen hier acht finalisten uit voort.

Tot slot is er dan de vierde stemronde. Deze start op 1 oktober. In deze ronde mag u gewoon weer stemmen. Uw stemmen en deze ronde zullen uiteindelijk bepalen wie de Kunstenaar van het Jaar 2015 wordt. Vorig jaar had Marlene Dumas de eer deze titel te mogen voeren.

BRON: Kunstenaar van het Jaar. 

Lees ook:Genomineerden Kunstenaar van het Jaar zijn bekend
Lees ook:Kies de Kunstenaar van het Jaar 2015
Lees ook:Het Vierkante ei – Halve Finale is bekend
Lees ook:Kies de Kunstenaar van het Jaar
Lees ook:Maak de Tekening van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>