Janet Jackson treedt op in het Louvre

Janet Jackson zal binnenkort geschiedenis schrijven door als eerste pop zangeres in het Louvre op te treden. Het optreden zal deel uit maken van “Liaisons au Louvre II”, een project voor de fondsenwerving van het museum. Tijdens de eerste editie van “Liaisons au Louvre”, in 2008, werd 2,7 miljoen dollar opgehaald. Destijds werd de muziek verzorgd door Duran Duran.

Het optreden van Janet Jackson zal op 14 juni plaatsvinden onder de iconische glazen piramide van I.M.Pei. Tickets voor het evenement kosten 10.000 dollar en de opbrengsten zullen worden gebruikt voor de restauratie van een Louis XV tekenkamer. Deze zal opgenomen worden in de 18de- eeuwse decoratieve kunstgalerij, die in 2013 moet heropenen. Tijdens het evenement zal er voor 250 gasten plaats zijn, dus als alle stoelen bezet zijn zal er minimaal 2,5 miljoen dollar worden opgehaald.

Onder de gasten zullen onder andere Carla Bruni-Sarkozy , Roberta Armani en Prins Pavlos van Griekenland zijn.  (Bron: Janetjackson.com)

Lees ook:Jackson optreden bij Louvre groot succes
Lees ook:MoMA’s Party in the garden groot succes
Lees ook:Portret Michael Jackson geveild
Lees ook:Kanye West in het MoMA
Lees ook:Pollock! Wie wil er nog een Pollock?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>