Vincent Mentzel beoordeelt beste ‘mislukte’ foto’s

Op vrijdag de 13e (aanstaande vrijdag) kun je tijdens “Art & Drinks after Work” de tentoonstelling “Het oog van Nederland” in de Kunsthal te Rotterdam buiten openingstijden bezoeken. Hier wordt een mooi retrospectief van fotojournalist Vincent Mentzel gepresenteerd. De Kunsthal heeft in verband met deze tentoonstelling een tijdje geleden iedereen opgeroepen om een bijna gelukte portretfoto in te sturen waar je toch niet zo tevreden over bent. Vincent Mentzel zal op deze avond zijn selectie beste ‘mislukte’ foto’s uit alle inzendingen presenteren en een prijs uitreiken aan de maker van de beste ‘mislukte’ foto.

Alsof een ontmoeting met Nederlands bekendste fotojournalist niet genoeg is, zal er bovendien een gratis rondleiding zijn, waarbij het werk van Mentzel nader belicht zal worden. Ik heb nog een filmpje toegevoegd waar Mentzel zelf vertelt over zijn werk en ervaringen in verband met de toenmalige tentoonstelling “Beelden voor de krant” dat in 2009 in Museum Beelden aan Zee getoond werd.

Lees ook:Museumweekend in Rotterdam
Lees ook:Nieuwe film Vincent van Gogh in Etten
Lees ook:Vincent Bijlo interviewt Diana Blok
Lees ook:Ruud Lubbers opent Lintjesregen
Lees ook:Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest bestaat 30 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>