Brusselse kunstbeurs BRAFA’12 opent binnenkort

Van 21 tot en met 29 januari zal de 57ste editie van de oudste internationale kunst- en antiekbeurs onder de nieuwe naam BRAFA weer te bezoeken zijn. Zo’n 130 exposanten uit 11 landen komen hier bijeen om duizenden kunstwerken, objecten en voorwerpen te tonen en verkopen. Tevens zal er speciale aandacht aan het 25-jarig jubileum van de Koning Boudewijnstichting besteedt worden met een expositie van enkele topstukken uit de collectie.

Op de BRAFA is er een uiteenlopend aanbod van kunstwerken, zowel uit de Oudheid en Primitieve kunst als hedendaagse kunstwerken en fotografie, te bewonderen van galeries met internationaal aanzien zoals De Backker, Bernard De Leye, Florence De Voldère, Jean-Jacques Dutko, Ludorff, Mermoz, Steinitz, Ronny Van de Velde en Axel Vervoordt. De landen België (54) en Frankrijk (45) zijn dit jaar het best vertegenwoordigd met respectievelijk 54 en 45 exposanten, gevolgd door Duitsland met 6 deelnemers. De enige Nederlandse deelnemer is Jan Roelofs Antiquairs.

De BRAFA kun je van 21 tot en met 29 januari in Tour & Taxis te Brussel bezoeken. Het filmpje geeft een korte impressie van de BRAFA 2011.

Lees ook:Axel Vervoordt Gallery opent vestiging in Hongkong
Lees ook:Brussel is klaar voor 60e editie BRAFA
Lees ook:Kunst app van de week: BRAFA
Lees ook:Nederlands erfgoed te koop op Belgische kunstbeurs BRAFA
Lees ook:Wie bezit kunst van schilder Daan van Driel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>