Kunst app van de week: BRAFA

Komende zaterdag opent alweer voor de 57ste keer de Brussels Antiques & Fine Arts Fair (BRAFA) en onlangs is de bijbehorende app dan ook bijgewerkt. Hierdoor kun je met de app nu ook verschillende werken van de deelnemende galerieën van deze editie zien. Deze galerieën zij helaas alleen alfabetisch geordend waardoor het niet mogelijk is om bijvoorbeeld per genre kunstwerken op te zoeken en te bekijken. Het is echter wel handig dat je een galerie die jou aanspreekt meteen kunt toevoegen aan je contacten. Naast een overzicht van alle deelnemende galerieën en praktische informatie kun je met de app ook nog foto’s en een video van de BRAFA in 2011 bekijken.

Mocht je de gratis iPhone/iPad app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Tefaf 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Musée des Beaux-Arts Lyon
Lees ook:Kunst app van week: Max Zorn Tape Artist
Lees ook:Kunst app van de week: 28 NATSIAA
Lees ook:Kunst app van de week: Milwaukee Art Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>