Bert & Ernie in het Van Gogh Museum

Onthulling speciaal schilderij van Van Gogh. Foto: Diederik van der Laan

Gisteren werd in het Van Gogh Museum een speciale uitvoering van Van Gogh’s beroemde schilderij De slaapkamer onthuld. Ter ere van het 35-jarig jubileum van Sesamstraat werden in dit schilderij namelijk Sesamstraat-bewoners als Pino, Elmo, Tommie, Ienieminie en natuurlijk de kleine Purk geschilderd. Frank Groothof en directeur Axel Rüger hingen het schilderij in bijzijn van een groep kinderen, Elmo, Tommie en Bert& Ernie op zodat iedereen de nieuwe aanwinst van het museum de komende maand kan komen bewonderen. In het filmpje van AT5 kun je zien hoe het werk werd onthuld.

Lees ook:Wie bezit kunst van schilder Daan van Driel?
Lees ook:The Yellow Brick Road bij Van Gogh Museum Amsterdam
Lees ook:Slaapkamergeheimen Vincent van Gogh
Lees ook:Appel-portret Rudi Fuchs in Van Abbe
Lees ook:Bekende Nederlanders beschilderen olifanten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>