Abbey Ryan maakt dagelijks snoepwerk

Zijn ze niet om op te vreten? Deze snoepjes zijn geschilderd door Abbey Ryan. De Amerikaanse kunstenares maakt dagelijks een klein schilderijtje. Ze schrijft erover op haar weblog, toont video's op YouTube en veilt haar werk op Ebay. Soms is haar werk alledaags, vaker is het haast volmaakt.

Lees ook:Mandarijntje gepeld door kunstenares
Lees ook:ING veilt kunst Klement en Wortel
Lees ook:Hockey populair op kunstveiling
Lees ook:Kunst op YouTube: Sabrina Hill
Lees ook:A Painting a Day – De oogst van juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>