Betaalbare kunst op de Affordable Art Fair

Aanstaande donderdag 27 oktober zal de najaarseditie van de Affordable Art Fair plaatsvinden in de Cultuurpark Westergasfabriek te Amsterdam. Tijdens vier beursdagen bieden galeries een selectie kunstwerken van figuratief tot abstract die tussen de €100 en €5000 geprijsd zijn. Tevens is er een Ongekend Talent Expositie met werken van 14 recent afgestudeerde kunstenaars, wordt er door R.U.A.- Reflexo on Urban Art een live painting gemaakt waar je als bezoekers aan kunt bijdragen en worden er diverse (gratis) workshops georganiseerd.

Bij de workshops Made by Me zullen de bezoekers bijvoorbeeld verschillende technieken van kunstenaars zelf leren. Je leert je eigen kunstwerk te maken en je mag deze ook mee naar huis nemen na afloop van de workshop. Als bezoekers kun je trouwens mede bepalen welke talentvolle jonge kunstenaar van de Ongekend Talent Expositie de Lancia Talent Award ter waarde van €2.500 zal winnen door op de beurs je stem uit te brengen.

Voor meer achtergrondinformatie over het ontstaan van de AAF kun je hier klikken en in het onderstaande filmpje van de AAF van 2010 krijg je een impressie van de beurs. Op Betaalbare Kunst.org kun je terecht voor nog meer Affordable Art.

Lees ook:Affordable Art Fair 2012
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 12
Lees ook:Betaalbare kunst in Maastricht
Lees ook:Affordable Art Fair
Lees ook:Kunst voor weinig op Affordable Art Fair

1 Reacties // Reageer

One thought on “Betaalbare kunst op de Affordable Art Fair

  1. Betaalbare Schilderijen Kopen

    Altijd leuk om elk jaar weer een kijkje te nemen op de Affordable Art Fair om te kijken of we Betaalbare Schilderijen kunnen kopen. Ik doe er in ieder geval altijd een hoop inspiratie op. Groetjes Juan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>