Affordable Art Fair 2012

Vanaf donderdag 25 oktober staat Cultuurpark Westergasfabriek weer in het teken van de Affordable Art Fair. Zo’n 85 galerieën waaronder de Lionel Gallery, Morren Galleries, St. Art Gallery, Meneer Malasch en Galerie MooiMan presenteren hier betaalbare hedendaagse kunstwerken. Zelfs van een wereldberoemde kunstenaar als Damien Hirst kom je hier werk tegen. Is je oog ergens op gevallen? Dan is er een gratis inpakservice zodat je je kunstwerk meteen mee naar huis kunt nemen!

Naast de vele galeries die hun veelzijdige collecties tonen, is het onderdeel ‘Ongekend Talent’ terug, een podium voor recent afgestudeerde talenten van de Nederlandse Kunstacademies. Aan één van deze jonge talenten zal tijdens de beurs ook de ‘Ongekend Talent Award’ worden uitgereikt. Tevens heeft een bekend persoon uit de kunstwereld naar eigen smaak een collectie samengesteld. Dit jaar is het ‘De keuze van Rob Malasch’.

De Britse oprichter van de beurs, Will Ramsay, geeft in het onderstaande filmpje een mooie indruk van de Affordable Art Fair die van 25 tot en met 28 oktober in de Westergasfabriek te Amsterdam plaatsvindt.

Lees ook:Betaalbare kunst op de Affordable Art Fair
Lees ook:Kunst voor weinig op Affordable Art Fair
Lees ook:Affordable Art Fair
Lees ook:BLOOOM Award Kunstprijs: inschrijven tot 31 juli 2011
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>