No Hard Disk, no blog

Beste lezers van Kunst.blog.nl,

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben, zijn er in de afgelopen twee weken geen berichten online geplaatst. Dat was uiteraard niet de bedoeling! Helaas zorgde een hardnekkig computerprobleem uiteindelijk voor het crashen van mijn harde schijf en daarmee was ook mijn computer buiten gebruik. Omdat er nog een ander probleem bij kwam, zat ik uiteindelijk bijna twee weken zonder computer. En ja, ik had een leencomputer, maar een eigen computer werkt toch fijner. Vandaar dat de blog helaas even zonder verse input zat. Maar zoals je ziet: mijn computer lijkt weer up and running en dus gaan we een inhaalslag maken op de blog! Hopelijk blijven dergelijke computerproblemen ons/mij voortaan bespaard!

Met vriendelijke groeten,

José van der Wegen –  hoofdredacteur Kunst.blog.nl.

Lees ook:Kunst.blog.nl stopt
Lees ook:In the Picture keert terug!
Lees ook:Excuses voor een dag geen berichten
Lees ook:Fly on the wings of Art: een gelukkig 2015!
Lees ook:1.000.000 pageviews voor Kunst.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>