Arti et Amicitiae presenteert nieuw kunstenaarskorps

Ciska de Hartogh - Splinter CREDITS: Arti et Amicitiae

Ciska de Hartogh – Splinter CREDITS: Arti et Amicitiae

Vol trots presenteert Arti et Amicitiae in de tentoonstelling UPDATE de kunstenaars die in 2016 lid zijn geworden van de Amsterdamse kunstenaarsvereniging. Diverse kunstenaars mogen hun werk vanaf 10 juni aanstaande presenteren tot en met 9 juli. 

De deelnemende kunstenaars zijn Rogier Alleblas, Selby Gildemacher, Ciska de Hartogh, Hedwig van der Heiden, Fabrice Hünd, Ellen Krol, Anita Mizrahi, Jean Philippe Paumier, Joos van de Plas, Ilya Rabinovich, Reynold Reynolds, Annie Schoterman, Marli Turion, Yurie Umamoto, Angeliek Ververs, Willem van der Weide, Friso Witteveen en Liesbeth van Woerden. Alle kunstenaars tonen een werk. Te zien vallen onder meer de werken van Joos van de Plas met Hours, 2014-2015, Rogier Alleblas met Berlijnse bankjes, 2009-2010, Ciska de Hartogh met Splinter, Angeliek Ververs met Monumenten van de tijd, 1986 en Willem van der Weide met Zonder titel.

UPDATE is te zien van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur bij Arti et Amicitiae. De entreeprijs bedraagt 3 euro. Tijdens de looptijd van de expositie is er ook nog een bijzondere activiteit te bezoeken. Op donderdag 22 juni is er om 20.00 uur een speciaal optreden van Doghand, met choreografie van Astarti Athanasiadou en een performance van Athanasiadou en Stefania Petroula. Kostuums zijn voor rekening van Panagiotis Panagiotakopoulos en het geluid wordt verzorgd door Stefano Sgarbi.

Kijk voor meer informatie over UPDATE op de website van Arti et Amicitiae.

BRON: Persbericht Arti et Amicitiae

 

Lees ook:UNANNEALED. The Large Glass Department
Lees ook:The (In)constancy of Space-Struggle for Identity bij Arti
Lees ook:Buning Brongers Stichting deelt prijzen uit aan jonge kunstenaars
Lees ook:Willem Maris in Gemeentemuseum Den Haag
Lees ook:Else Berg en Mommie Schwarz herontdekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>