1.000.000 pageviews voor Kunst.blog.nl

1.000.000 pageviews! CREDITS: Kunst.blog.nl

Hoera! Kunst.blog.nl viert een klein feestje, want de 1.000.000e pageview is binnen. Ergens tussen 13.00 en 14.00 uur werd voor de 1.000.000e keer een pagina op Kunst.blog.nl bekeken!

Natuurlijk is 1.000.000 pageviews relatief als gekeken wordt naar het aantal bezoekers in sommige musea, maar 1.000.000 is toch een bepaalde mijlpaal! Zelf schrijf ik sinds april 2014 voor Kunst.blog.nl, maar Kunst.blog.nl bestaat al veel langer. In 2008 werd het eerste bericht op de blog geschreven door Ron van Gelderen. Daarna werd de blog bijgehouden door Arjana de Bruin tot eind 2012/begin 2013. Bijna een heel jaar lang was er weinig activiteit op deze blog, tot dus april dit jaar, toen ik de gelegenheid kreeg om deze blog te mogen schrijven. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier en het vervult mij dan ook met trots dat de 1.000.000 pageviews zijn gehaald en inmiddels alweer ruim is gepasseerd. Uiteraard is dat niet alleen aan mij te danken, maar ook aan mijn voorgangers Ron en Arjana en natuurlijk en vooral aan u, de lezer. Daarom bij deze: Hartelijk dank voor uw bezoek aan Kunst.blog.nl! Ik hoop u nog vaak te mogen ‘begroeten’ op deze blog en aan uw wensen te blijven voldoen!

Over wensen gesproken: als u iets mist op deze blog of zelf een bericht heeft dat kunstgerelateerd is, laat het weten via [email protected] Zo kunnen we samen toewerken naar de 2 miljoen pageviews!

Lees ook:Kunst.blog.nl stopt
Lees ook:Winnaars prijsvraag De Odyssee
Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen
Lees ook:Win kaarten voor De Odyssee

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “1.000.000 pageviews voor Kunst.blog.nl

 1. Patrick Beverloo

  Josè,

  Allemaal van harte gefeliciteerd!

  groeten

  Patrick Beverloo
  Fine Artist / Sculptor

    /   Reply  / 
  1. José van der Wegen Auteur

   Hoi Patrick, bedankt voor je felicitatie! Jij ook gefeliciteerd, het is immers ook mede aan jou te danken! Groetjes, José

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>