Excuses voor een dag geen berichten

Bij deze excuses voor een dag geen berichten. Als gevolg van een auto-ongeval werd de planning gisteren danig overhoop gegooid. Gelukkig is de schade enigszins beperkt gebleven met een kapotte auto, maar helaas ook een pijnlijke nek. Ik ga in ieder geval mijn best doen om jullie zoals vanouds dagelijks te voorzien van nieuws uit de wereld van de kunst, voor zover mijn lijf mij daartoe in staat stelt.

Het ongeluk heeft helaas ook gevolgen voor mijn rubriek In the Picture, omdat ik onderweg naar drie interviews met kunstenaars bij het ongeval betrokken raakte. Aanstaande maandag zal er hierdoor geen In the Picture verschijnen, maar ik doe uiteraard ook hier mijn uiterste best om de maandag daarop weer een nieuwe kunstenaar onder de aandacht te brengen. Nogmaals excuses, maar soms gebeuren er helaas zaken waar je niet op rekent als je thuis vertrekt.

Lees ook:In the Picture keert terug!
Lees ook:No Hard Disk, no blog
Lees ook:Fly on the wings of Art: een gelukkig 2015!
Lees ook:Oproep: nieuwe kunstenaars gezocht voor rubriek In The Picture
Lees ook:Museumtijdschrift lanceert nieuwe tentoonstellingsapp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>