Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen

Van 29 oktober tot en met 1 november vindt BLOOOM, the creative industries art show, plaats tijdens de ART.FAIR. Dit is dé beurs voor moderne en hedendaagse kunst in Keulen. In samenwerking met Warsteiner, sponsor van de BLOOOM Award, mag ik 5 x 2 VIP kaarten voor de ART.FAIR weggeven. Wil je kans maken op 2  van deze kaarten dan zul je er wel iets voor moeten doen.

Met deze kaarten heb je namelijk toegang tot de vernissage, gratis toegang tot de beurs op alle dagen, gratis toegang tot de VIP Lounge en deelname aan exclusieve ART.FAIR evenementen. Om kans te maken op de 2 VIP kaarten moet je de volgende vraag beantwoorden:

Hoe heet de eerste Nederlandse Winnaar van de BLOOOM Award?

Stuur je inzending voor woensdag 19 oktober naar [email protected]. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 3 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot ik een andere winnaar. Deelname is alleen mogelijk voor in Nederland woonachtigen.

Update 20-10-2011: De prijsvraag is gesloten en uit de grote hoeveelheid inzendingen zijn de winnaars geloot. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:BLOOOM Award Kunstprijs: inschrijven tot 31 juli 2011
Lees ook:Win Actie – Tentoonstellingscatalogus Im Farbenrausch
Lees ook:Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Warsteiner BLOOOM Award 2012 – Open voor inzendingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>