BLOOOM Award Kunstprijs: inschrijven tot 31 juli 2011

Duitse en Nederlandse kunstenaars kunnen zich nog tot en met 31 juli 2011 inschrijven voor de BLOOOM Award by Warsteiner. Je kunt dan een ‘mentorship’ winnen, een reis naar Art Basel in Miami met een mentor en expositieruimte tijdens de Art Fair in Keulen. Op 28 oktober 2011 zullen de werken van de tien finalisten tijdens de vernissage op de Art Fair Keulen gepresenteerd worden en ook de winnaar zal op deze datum bekend worden gemaakt.

Vorig jaar werd de BLOOOM Award voor het eerst uitgereikt. Toen waren er ruim 600 inschrijvingen, maar Nederlandse kunstenaars mochten toen nog niet deelnemen. Voor de BLOOOM Award 2011 zijn Nederlandse kunstenaars met interdisciplinaire en trendsettende ideeën echter meer dan welkom! Er is geen vaststaand thema, dus de mogelijkheden, disciplines en presentatie vormen zijn eindeloos volgens Warsteiner.

Een jury, bestaande uit Yasha Young (Blooom directeur), Walter Gehlen (ART. FAIR directeur), Catharina Cramer (Warsteiner Group), Joko Winterscheidt (TV presentator) en Edo Dijksterhuis (directeur Art Amsterdam), zullen de meest creatieve werken uit de vele inschrijvingen selecteren. Vervolgens zal de award op 28 oktober uitgereikt worden tijdens de vernissage van BLOOOM en ART. FAIR. De expositie “BLOOOM- the creative industries art show” zal van 29 oktober tot en met 1 november 2011 te zien zijn.

Kunstenaars die zich voor de BLOOOM Award willen inschrijven of meer informatie willen, kunnen hier klikken. Bovendien is er ook een Facebook pagina die je hier kunt vinden en ik heb nog een trailer van de BLOOOM Award 2010 bijgevoegd.

Blooom Award by Warsteiner – Trailer from Johannes LDC Guerreiro on Vimeo.

Lees ook:Nederlandse winnaar BLOOOM Award is bekend
Lees ook:Warsteiner BLOOOM Award 2012 – Open voor inzendingen
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen
Lees ook:Winnaars BLOOOM Awards bekend
Lees ook:Warsteiner zoekt nieuw artistiek talent met BLOOOM Award 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>