En route met KopS door Scheveningen

Kunst aan de kust POSTER: KopS

Kunst aan de kust POSTER: KopS

Kunst op Scheveningen (KopS) organiseert op zaterdag 10 en zondag 11 mei opnieuw een kunstroute door Scheveningen. KopS is een netwerk van professionele kunstenaars en amateurkunstenaars dat sinds 2012 bestaat. De aangesloten kunstenaars zijn actief in diverse disciplines en werken daardoor ook met diverse materialen. In totaal doen 37 kunstenaars mee aan de tweede KopS. 

De deelnemende kunstenaars wonen en/of werken in Scheveningen. Wie graag de kunstroute loopt, kan de locaties van de deelnemers herkennen via V-borden en posters. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u de kunstwerken bekijken, die in veel gevallen ook te koop zijn. Overigens is er ook nog een overzichtsexpositie van werken van deelnemers aan KopS in Muzee Scheveningen. Op 10 en 11 mei is het Muzee gratis toegankelijk in het kader van de kunstroute.

De deelnemende kunstenaars zijn onder meer beeldhouwster Marianne den Otter, schilder Resie Schlooz, textielkunstenaar Rin Vastrick, monoprintkunstenaar Joyce Weber en keramiekkunstenares Laura Karsters. Ook Noha Obeid, Hendrikje Claassen, Evert van Rijssel, Stephanie Hazejager, Gryts Lootsma, Debbie Boender, Floor Nijman, Merijn Kolkman, Eliza Kopec, Sylvia de Boer, Nicolette Bénard, Thea Heikens, Chantal van Hellenberg Hubar, Elizabeth Mink, Wil Nijman-Pronk, Annick Widdershoven, Sandra Thie, Yun Xie, Silvia Clavijo, Mieneke van Teylingen, Nathalie IJzerman, Jaap de Jong, Inge Mensing, Dick Kusters, Aly Kusters, Rien de Jager, Fineke van der Veen, Ries Kleijnen, Cora Clements, Flory Hofland, Margreeth Kortekaas en Bert Scheijgrond.

Lees ook:Een rondje kunst door het Statenkwartier
Lees ook:Art and Jazz Kunstroute in Scheveningen
Lees ook:‘s- Graveland in het teken van de kunst
Lees ook:Nieuwkoopse Kunstroute voor de tiende keer
Lees ook:Voor de elfde keer: Buren B!zonder

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “En route met KopS door Scheveningen

  1. NBenard

    Mooi stuk, Dank je wel Jose! Hartelijke groet Nicolette

      /   Reply  / 
    1. José van der Wegen Auteur

      Erg graag gedaan, Nicolette!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>