Kunst app van de week: The Da Vinci Museum

Het Da Vinci Museum bestaat helaas niet in het echt en daarom is het idee van deze app ook zo leuk. Met de Da Vinci Museum app kun je namelijk rondwandelen in een virtueel museum dat helemaal aan het werk van Leonardo da Vinci is gewijd. Werken die normaal gesproken alleen in het Louvre of de Uffizi galerie te zien zijn, hangen nu allemaal bij elkaar. En het fijne is dat je niet bang hoeft te zijn dat er iemand voor het werk gaat staan terwijl jij ernaar wilt kijken.

Minpuntjes van de app zijn dat de kwaliteit van de afbeeldingen te wensen overlaat en ook de informatievoorziening is karig. Leuk is dat je naast de schilderijen ook enkele van zijn uitvindingen in 3-D kunt bekijken. Mocht je de gratis iPhone/iPad app willen downloaden, dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

 

Lees ook:Kunst app van de week: Sotheby’s
Lees ook:Kunst app van week: Max Zorn Tape Artist
Lees ook:Kunst app van de week: Musée des Beaux-Arts Lyon
Lees ook:Kunst app van de week: Milwaukee Art Museum
Lees ook:Kunst app van de week: BRAFA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>