De Antics Roadshow van Banksy

Na het grote succes van Exit through the gift shop heeft Banksy afgelopen zaterdag met zijn Antics Roadshow ook de wereld van TV programma’s veroverd. Banksy refereert hier waarschijnlijk naar het Britse TV programma Antiques Roadshow, hoewel de opzet geheel anders is. Omdat Banksy de titel lekker vond klinken heeft hij dit als uitgangspunt genomen. Hij zei hierover: “Basically I just thought it was a good name for a TV programme and I’ve been working back from there”. Met het (eenmalige?) programma probeert Banksy in beeld te brengen hoe mensen zich misdragen in het openbaar. Het programma is hieronder te bekijken (4 delen).

Lees ook:Simpsons doen Banksy’s “Exit through the gift shop”
Lees ook:Banksy’s gorilla per ongeluk overgeverfd
Lees ook:Origami Street Art
Lees ook:P183: Bankski
Lees ook:Blek le Rat in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>