Blek le Rat in Londen

Komende vrijdag opent in Londen een expositie van de Godfather van Street Art. Gelegen in één van de meest chique straten van Londen toont de Opera Gallery van 27 april tot en met 18 mei een selectie werken van Blek le Rat. Blek le Rat was ongewild een grote inspiratiebron voor Banksy en zei hierover het volgende: “When you’re an artist you use your own techniques. It’s difficult to find a technique and style in art so when you have a style and you see someone else taking it and reproducing it, you don’t like that. I’m not sure about his integrity.” Hieronder een aantal van Blek le Rat zijn werken en een interessant interview met Le Rat kun je hier vinden.

Lees ook:Leipzig verklaart Street Art tot cultureel erfgoed.
Lees ook:Australische kunstenaar klaagt Madonna aan
Lees ook:Meestervervalser speelt Renoir in nieuwe film
Lees ook:Man maakt kunst in zijn slaap
Lees ook:Helsinki kan op zoek naar sponsoren voor Guggenheim

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>