P183: Bankski

De Britse media zijn momenteel helemaal door het dolle heen. In Rusland hebben ze namelijk een Street Art kunstenaar ontdekt die in zijn werk grote gelijkenis toont met Banksy. De laatste weken duikt er in en om Moskou steeds meer werk op van P183. Hoewel over P183 inmiddels al meer bekend is als over Banksy (Pavel Puhov is P183 en hij is 28 jaar oud), zijn er overeenkomsten in de humoristische wijze waarop zowel P183 als Banksy commentaar leveren op de samenleving volgens de Daily Mail en de Britse Huffingtonpost. Hieronder een aantal van P183 zijn werken.

Lees ook:David Hockney krijgt lintje van Koningin Elizabeth
Lees ook:De Antics Roadshow van Banksy
Lees ook:Beurs van Berlage in de ban van Banksy
Lees ook:Banksy’s graffiti beschermd cultureel erfgoed?
Lees ook:Street Art kunstenaar doet een Banksy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>