Paasconcert in Groninger Museum

Wie op Paaszondag iets speciaals wil ondernemen kan terecht in het Groninger Museum, want op zondagochtend 5 april verzorgt Il Trio Onirico een speciaal Paasconcert met geïmproviseerde kamermuziek in het Groninger Museum. Il Trio Onirico bestaat uit drie studenten van het Prins Claus Conservatorium: Miriam Den Boer Salmon (viool), Melisa Delgado (altviool) en Andrea Caruso (contrabas).

Het muzikale trio Il Trio Onirico laat zich inspireren door van een afstand naar de buitenwereld te kijken. Zo ontdekken de muzikanten onbegrensde mogelijkheden en die ze omzetten in prachtige muziek. Dit concert maakt deel uit van een reeks zondagochtendconcerten binnen een samenwerking van het Groninger Museum en het Prins Claus Conservatorium. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door GasTerra.

Het Paasconcert is van 11.00 tot 12.00 uur in de Job Lounge. De kosten bedragen 5 euro exclusief de museumentree. De kaarten zijn op de desbetreffende zondag verkrijgbaar bij de kassabalie in het museum.

Overigens is het Groninger Museum het gehele Paasweekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zo is er Eerste Paasdag en maandag Tweede Paasdag om 14.00 uur een instaprondleiding bij de tentoonstelling ‘Het Geheim van Dresden. Van Rembrandt tot Canaletto’.

BRON: Groninger Museum

Lees ook:Voorjaarsvakantie in het Groninger Museum
Lees ook:100.000e bezoeker voor tentoonstelling Rodin – Genius at Work
Lees ook:Groninger Museum viert 20-jarig bestaan
Lees ook:Extra openstellingen Late Rembrandt in Rijksmuseum
Lees ook:David Bowie is langer in Groninger Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>