Kunst app van de week: Tate Quiz Trail

De kunst app van deze week is van het Tate Britain. Het museum maakt met haar nieuwste app een bezoek aan het museum nog leuker én interactiever. Door de app te downloaden kun je namelijk meedoen aan een quiz over verschillende kunstwerken uit de collectie van het museum, om op deze manier de werken en het museum beter te leren kennen.  Er zijn drie verschillende routes die zijn onderverdeeld in drie moeilijkheidsgraden. Door punten te verzamelen kun je bovendien kortingen in de online shop van het Tate verdienen. Aangezien je de quiz ook kunt spelen zonder dat je daadwerkelijk in het museum rondloopt, kun je op deze manier toch het Tate Britain een beetje beter leren kennen.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Liberate Tate slaat weer toe
Lees ook:Kunst App van de Week: Faking It
Lees ook:Kunst app van de week: Tate Guide to Modern Art Terms
Lees ook:Pre-Raphaelites: Victorian Avant-Garde in Tate Britain
Lees ook:Kunst app van de week: Smithsonian: Artists in Dialogue 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>