De Talent Call van Foam Magazine

Ieder jaar organiseert Foam Magazine de Talent Call om jong en internationaal fotografietalent onder de 35 jaar de kans te geven ontdekt te worden. Dit jaar is dat niet anders. Tot en met 27 juli is er op het Amsterdamse Mercatorplein een speciale billboard-tentoonstelling. Hier worden werken van 6 Foam Talenten van 2015 getoond. 

De volledige selectie van de 21 gekozen kunstenaars wordt gepubliceerd in Foam Magazine Talent Issue in september. De jonge internationale fotografen die zijn geselecteerd voor deze tentoonstelling zijn de volgende namen:

  • Johan Rosenmunthe (Denemarken)
  • Heikki Kaski (Finland)
  • Jean-Vincent Simonet  (Frankrijk)
  • Justin James Reed (US)
  • Dominic Hawgood (UK)
  • Mariam Medvedeva (Frankrijk)

Galerie Mercatorplein betreft een tijdelijke fototentoonstelling in de open lucht. Na de tentoonstelling op het Mercatorplein is de volledige tentoonstelling te zien tijdens Unseen Photo Fair, die mede door Foam wordt georganiseerd. Unseen wordt gehouden van 18 tot en met 20 september op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Vanaf 10 november zijn de werken ook te zien in het  l’Atelier Néerlandais in Parijs.

BRON: Foam

Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel West. Het jaarlijkse Talent-nummer van Foam Magazine en het gerelateerde Talentprogramma worden ondersteund door het Niemeijer Fonds.

Lees ook:Foam Pop- in: opening tweede lichting
Lees ook:POP- in Party voor Foam
Lees ook:Felix &Foam blaast Felix Meritis nieuw leven in
Lees ook:Paul Huf Award gaat naar Raphaël Dallaporta
Lees ook:Volkskrant Magazine opent pop-up galerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>