Judith Nab bekijkt de wereld door de ogen van kinderen

Judith Nab komt naar het Kröller-Müller Museum CREDITS LOGO: Kröller-Müller Museum

Judith Nab komt naar het Kröller-Müller Museum CREDITS LOGO: Kröller-Müller Museum

Mijn huis, de rest van de wereld (en daarbuiten) is een theatrale multimedia- installatie van kunstenaar Judith Nab met kunstwerken van Vincent van Gogh, geanimeerde kindertekeningen en veel special effects. In de installatie zijn zes keer per dag voorstellingen, van 12 mei tot en met 28 juni.

Mijn huis, de rest van de wereld (en daarbuiten) van Judith Nab laat zien hoe kinderen en wetenschappers nadenken over onze wereld: de binnenkant van de aardbol, de donkere zone van de diepzee, ons universum en daarbuiten. Hoe ziet de nacht eruit door hun ogen? Wat valt er allemaal nog te ontdekken in onze wereld? De voorstelling (40 minuten) is zes keer per dag te zien in het auditorium op de volgende tijdstippen: 10.30 uur, 11.30 uur, 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

De voorstellingen zijn onderdeel van het activiteitenprogramma Een Zomer met Van Gogh in het kader van ‘Van Gogh: 125 jaar inspiratie’. Toegang is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum.

BRON: Persbericht Kröller-Müller Museum

Lees ook:Van Gogh-filmdagen, Arnhem en Ede hebben ze!
Lees ook:Van Gogh Beeldconcert van Lavinia Meijer in Kröller-Müller Museum
Lees ook:Vrouwen hoog in top-50 tekeningen
Lees ook:Kröller-Müller ‘evacueert’ kunstwerken om heidebrand
Lees ook:herman de vries in het Kröller-Müller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>