Art Fair ‘s-Hertogenbosch

De Art & Antiques Fair ‘s- Hertogenbosch (AFSH) trekt al 45 jaar jaarlijks tienduizenden kunstliefhebbers en dit jaar zal de beurs van 16 tot en met 25 april in de Brabanthallen plaatsvinden. De antiquairs en galeries die zullen deelnemen presenteren o.a. middeleeuwse kunst, barok, renaissance, moderne en hedendaagse kunst. De vertrouwde succesformule van een intieme en sfeervolle kunst- en antiekbeurs zal worden aangevuld met tal van activiteiten zoals rondleidingen en lezingen.

Oscar van de Molen, Assemblage portrait. bij A Travelling Art Company

Het thema van de beurs is “het bewijs van goede smaak”, dit wordt naar eigen zeggen kracht bijgezet door het niveau en de diversiteit van de deelnemers. Daarnaast wordt in het persbericht vermeld dat de Art Fair Den Bosch de grootste verzameling disciplines in zijn meest hoogwaardige vorm presenteert. Van pre-Columbiaans en Chinese oudheid, zilver en juwelen tot hedendaagse kunst.

De Art Fair vernieuwt en ontwikkelt steeds. Dit jaar is er in de aanloop naar de beurs een platform gecreëerd waar de kunstkoper en kunstliefhebber kunnen kennismaken met de actuele ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst. De kunstenaars die deelnemen zijn namelijk nog vrij jong, wat vermoedelijk voor extra dynamiek zal zorgen in de opstelling van de beurs. Op deze manier zullen ze op een ongedwongen manier geïntroduceerd worden bij het publiek.

Ook zullen er een aantal interessante tentoonstellingen te zien zijn, zoals de reizende keramiektentoonstelling “Reflectie”met werk van internationale kunstenaars en Monique Velzeboer zal haar nieuwe foto’s presenteren in het Liliane Fonds paviljoen.

Lees ook:London Art Fair 2012
Lees ook:Art Rotterdam 2012
Lees ook:Open Art Fair 2011 is begonnen
Lees ook:Volgende week begint Frieze Art Fair
Lees ook:Affordable Art Fair 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>