Open Art Fair 2011 is begonnen

Voor een uitgebreid scala aan hedendaagse kunstwerken, kun je sinds woensdagavond weer bij de Open Art Fair in Utrecht terecht. Je kunt de beurs nog tot en met zondag 18 september bezoeken om de galeries uit binnen- en buitenland af te struinen, waaronder de vaste kern bestaande uit: Galerie Mooiman (Groningen), Galerie Gaudi (Madrid), Morren Galeries (Utrecht) en Galerie Honingen (Gouda).

 

Marc Lagrange, Any Suggestion, 2010, fotografie, 200 x 150 cm. Galerie Mark Peet Visser.

Dit jaar staat de tentoonstelling op de Open Art Fair in het teken van bekende Nederlanders, daar je een selectie portretten uit het tv- programma “Sterren op het doek” kunt bewonderen. Bekende Nederlanders als Marco Borsato, Karin Bloemen en Wendy van Dijk poseerden geduldig voor de kunstenaars, om later één portret uit de drie te kiezen. Bovendien zal er op zondag een live Bodypainting Performance gegeven worden.

Mocht je minder bekend zijn met deze kunstbeurs of gewoon meer informatie willen, dan kun je gratis deelnemen aan één van de rondleidingen die dagelijks door kunsthistorici gegeven worden. Voor meer informatie over de Open Art Fair kun je op de website kijken.

Lees ook:Open Art Fair – Marc Janssens
Lees ook:Open Art Fair – Franco Fontana
Lees ook:Open Art Fair – Harry de Leeuw
Lees ook:Open Art Fair – Eline de Jonge
Lees ook:Kunst winnen op Open Art Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>