Taxatiedag bij Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee helpt met taxeren in samenwerking met De Zwaan CREDITS LOGO: Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee helpt met taxeren in samenwerking met De Zwaan CREDITS LOGO: Museum Beelden aan Zee

Iedereen die na Koningsdag zijn of haar nieuwe aanwinsten wil laten taxeren, is vandaag tot 16.00 uur van harte welkom in museum Beelden aan Zee. Specialisten van Veilingebouw De Zwaan zijn de hele dag aanwezig om schilderijen, meubels, zilver, sieraden, Europees en Chinees porselein, Aziatica en/of Tribale kunst te beoordelen. Taxatie is gratis voor bezoekers van museum Beelden aan Zee.

Veilinggebouw de Zwaan organiseert drie a vier grote Algemene Kunst en Antiekveilingen per jaar in haar pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. In deze veilingen worden de betere boedels en nalatenschappen met schilderijen, meubels, zilver, sieraden maar ook specifieke collecties aangeboden met waardes tussen de € 100 en € 100.000. Het familiebedrijf is sinds 1818 actief en sinds 1950 eigendom van de familie van den Brink. De Zwaan is het enige veilinghuis in Nederland met een specifieke afdeling voor Tribale Kunst. Met drie algemeen taxateurs in dienst en een uitgebreid netwerk van externe adviseurs bestrijkt de Zwaan elk vakgebied.

BRON: Persbericht Museum Beelden aan Zee

Lees ook:Nationale taxatiedag
Lees ook:Kunsttaxatie van Christie’s in Museum Arnhem
Lees ook:Museum Prinsenhof toont Leda en de Zwaan
Lees ook:Veilinghuizen bundelen krachten
Lees ook:Kunst Pim Fortuyn onder de hamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>