Museumnacht Delft 2012

Om de grote verlichte ster op het plein in het centrum van Delft kon je de afgelopen tijd niet heen…vrijdag 26 oktober is de Museumnacht! Dit jaar is er een speciaal kinderprogramma en doet naast musea als Het Prinsenhof, Science Centre en het Legermuseum ook het Vermeer Centrum mee.

De Museumnacht Delft opent dit jaar met een speciaal kinderprogramma. Van 19.00 – 20.00 kan er in het Science Centre een uur lang worden geëxperimenteerd. Om 19.45 uur wordt de Museumnacht officieel geopend met een audiovisuele performance en live muziek door Hello Video. Tijdens de opening zingen twee muzikanten het publiek van grote hoogte tegemoet.

Een kleine greep uit het programma: tijdens de museumnacht zijn er weer ‘Tussenruimtes’, leegstaande winkelpanden waar jonge kunstenaars exposeren, je kunt je eigen ‘Bubble Building’ met metershoge zeepbellen bouwen op het Vesteplein en is er een voortdurend veranderende sculptuur bij de VAK.

Kijk voor meer informatie over Museumnacht Delft hier.

Lees ook:Museumnacht Delft 2011
Lees ook:Museum Prinsenhof is klaar voor de Nacht
Lees ook:Leiden maakt zich op voor Museumnacht 2014
Lees ook:Museumnacht Leiden 2011
Lees ook:Antwerpse Museumnacht trekt duizenden bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>