Betaalbare kunst in Maastricht

De AAF komt naar Maastricht FOTO AAF

De AAF komt naar Maastricht FOTO AAF

De meeste kunstwerken die in het nieuws komen, betreffen werken van grote meesters en van grote waarde. Onbetaalbaar voor de gewone mens, maar kunst hoeft helemaal niet onbetaalbaar te zijn. Dat is dan ook de gedachte achter de Affordable Art Fair (AAF) die dit jaar in Maastricht wordt gehouden. Dit internationale concept werd de vorige acht jaren binnen Nederland in Amsterdam gehouden, maar komt dit voorjaar naar het zuiden van het land.

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 april 2014 strijkt de Affordable Art Fair (AAF) voor het eerst neer in de Timmerfabriek in Maastricht. Ruim 45 nationale en internationale galeries zullen hier hun collecties tonen. Op de AAF in Maastricht zijn straks werken te vinden voor een kleine beurs, vanaf 100 euro, tot maximaal 5.000 euro. De beschikbare werken worden aangeboden door galeries uit de gehele wereld, waaronder Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. De beurs biedt niet alleen kunst om te verkopen, maar biedt bezoekers ook de mogelijkheid om je smaak te ontwikkelen aan de hand van deskundig advies. Daarnaast is het mogelijk om zelf je handen uit de mouwen te steken bij één van de workshops tijdens de beurs.

Lees ook:Kunst voor weinig op Affordable Art Fair
Lees ook:Affordable Art Fair
Lees ook:Betaalbare kunst op de Affordable Art Fair
Lees ook:Affordable Art Fair 2012
Lees ook:Art Amsterdam gaat met de tijd mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>