FotoFloor maakt editorial foto’s toegankelijk voor thuis

Rehab 1 met Georgina Verbaan CREDITS: FotoFloor

Rehab 1 met Georgina Verbaan CREDITS: FotoFloor

Het topfotografenduo FotoFloor heeft in de nieuwe online gallery MAG de primeur met de verkoop van de allereerste foto. Het portret ‘Rehab 1′ van actrice Georgina Verbaan is in 2008 gefotografeerd voor magazine La Vie en Rose. Met de online expositie maakt FotoFloor nu ook hun editorial foto’s voor ‘thuis aan de muur’ toegankelijk.

Online gallery MAG presenteert niet alleen foto’s van FotoFloor, maar editorial foto’s van vijf Nederlandse topfotografen. De officiële lancering is vrijdag 19 september. De exclusieve foto’s zijn eerder gepubliceerd in magazines als Esquire, Glamour, Grazia, JAN, LINDA. en Vogue. De limited editions zijn eenvoudig online te bestellen en worden door de fotografen gesigneerd.

‘Rehab 1′ van FotoFloor laat een close-up zien van de ondeugende, priemende ogen van Georgina Verbaan. Naast deze licht-poëtische foto presenteert FotoFloor van Georgina ook het sensuele, klassieke zwart-wit portret ‘La Garçonne’. De foto ‘Ball’ met de internationale supermodellen Sonja Wanda en Dioni Tabbers weerspiegelt tijdloze schoonheid.

Floor Stoop fotografeert al meer dan twintig jaar en vormt sinds 2005 met Mike van der Giessen het fotografenduo FotoFloor met een specialisatie in fashion, beauty en celebrities. Tot hun opdrachtgevers behoren toonaangevende magazines, internationale modemerken en platenlabels. Het werk van FotoFloor is bekroond met enkele prestigieuze prijzen. Naast opdrachtfotografie heeft FotoFloor een grote passie voor het maken van vooruitstrevend eigen werk. Op 2 oktober is in Zürich de opening van een nieuwe solo-expositie. Vrij werk is de afgelopen jaren ook verkocht via galeries in Amsterdam, Barcelona, Buenos Aires, Londen, Melbourne en Sydney.

Bron persbericht

 

 

 

Lees ook:Rock ‘n Roll met Terry O’Neill
Lees ook:Google zet 10 miljoen foto’s LIFE online
Lees ook:FOAM verwelkomt Dana Lixenberg
Lees ook:‘The Hand of Man’ – Photographs by J. Henry Fair
Lees ook:Terry O’Neill & Gered Mankowitz exposeren bij Eduard Planting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>