De talenten van de toekomst bij ArtEZ

onderzeeer3a van Carolien Oostveen fine art Arnhem CREDITS: Carolien Oostveen ArtEZ

onderzeeer3a van Carolien Oostveen fine art Arnhem CREDITS: Carolien Oostveen ArtEZ

Van 2 tot en met 6 juli presenteren de eindexamenkandidaten Art & Design van ArtEZ hogeschool voor de kunsten hun eindexamenwerk in Arnhem, Enschede en Zwolle. Daarmee is hèt moment aangebroken om kennis te maken met het nieuwe talent in beeldende kunst en design.

De ArtEZ finals 2014: Eindexpo’s van de lichting Art & Design vertonen werken van studenten van de richtingen Fine Art, Product Design, Graphic Design, Illustration Design, Animation Design, Fashion Design, Crossmedia Design, Comic Design, Interaction Design, Interieurarchitectuur en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Het getoonde werk verschilt per locatie. De master Typografie (Werkplaats Typografie) vertoont eindwerk in Amsterdam vanaf 5 juli. De expo­sities voor Art & Design zijn vrij toegankelijk.

dis-continuation1 Mirjam Laater Illustration Design Zwolle CREDITS: Mirjam Laater ArtEZ

dis-continuation1 Mirjam Laater Illustration Design Zwolle CREDITS: Mirjam Laater ArtEZ

In Enschede zijn er al eerder exposities, zoals op 21 en 22 juni een expositie van de schilders van AKI ArtEZ en vanaf 27 juni de Eindexpo van Art & Design, locatie Enschede. Ter gelegenheid van de ArtEZ finals in Zwolle presenteert de zevende lichting studenten van de ArtEZ Master Kunsteducatie bovendien haar collectief afstudeerproject ‘Waarheid <=> Kunst’ in een tentoonstelling en de individuele afstudeeronderzoeken met posterpresentaties. Dit jaar hebben de masters zich met het collectief afstudeerproject gericht op het filosofisch fenomeen waarheid en kunst. De resultaten van acht verschillende onderzoeken, met waarheid als uitgangspunt, worden samengebracht in een tentoonstelling die de bezoekers uitnodigt tot meedenken. Daarnaast worden de belangrijkste bevindingen van de individuele afstudeeronderzoeken met posterpresentaties toegelicht. U bent van harte welkom bij de feestelijke opening van de tentoonstelling ‘Waarheid <=> Kunst’ en de posterpresentaties op maandag 30 juni 2014 van 17.00 – 19:00 uur. De tentoonstelling en posterpresentaties zijn van 30 juni t/m 6 juli dagelijks te bezoeken.

Voor meer informatie over de ArtEZ finals 2014 kunt u hier terecht.

Lees ook:Kunstacademie krijgt stripafdeling
Lees ook:Kunststudenten presenteren hun werk
Lees ook:Talent maakt nieuw striptijdschrift
Lees ook:Jan Fabre bij Zwart 2010 in Zwolle
Lees ook:Eindexamenexpo Piet Zwart in TENT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>