Jong talent ‘Vonkt’ in de Zuidas

In de KunstKapel Zuidas te Amsterdam organiseert Bougie Art Foundation in samenwerking met Virtueel Museum de Zuidas alweer de tweede expositie actuele kunst van jong talent onder de titel: “Vonk in de Zuidas”. Vanaf donderdag 14 april tot en met 15 mei krijgen 15 jonge afgestudeerde en getalenteerde kunstenaars uit verschillende disciplines de kans om een kunstzinnige explosie teweeg te brengen in het nieuwe zakencentrum te Amsterdam.

In de KunstKapel kun je de expositie bewonderen en op het videoscherm op het Zuidplein is er tevens door CASZuidas (Contemporary Art Screen) een programma met werken van jonge videokunstenaars samengesteld. Rondom deze expositie worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd, zo zullen er workshops, kinderworkshops en bijeenkomsten zijn (bijvoorbeeld met Cobra Contemporary met als onderwerp: de waardebepaling en kwaliteitscriteria van kunst).

De KunstKapel

De Bougie Art Foundation selecteerde de volgende jonge kunstenaars op kunstacademies in Nederland en België: Aline Baggio, Stijn Bastianen, Black Ink Lab, Caroline de Bruijn, Sandy Claes, Bram van Leeuwenstein, Evelien Lohbeck, David Pedraza, Tom Poelmans, Maarten Rots, Roosmarijn Schoonwelle, Eva Spierenburg, Hessel Stuut, Sarah de Vos, Daan Wampers, Sander van Wettum, Marten van Wijk, Fieke Ypma en Thijs Zweers.

Op de website van Bougie Art Initiatives stellen verschillende kunstenaars zichzelf voor. Het is de moeite waard om eens te kijken waar jong talent zich mee bezig houdt, daarbij is het ook nog eens gratis.

Lees ook:Kunstroute: GET LOST in Amsterdam
Lees ook:Lenneke van der Goot wint EposPress Tekeningen Prijs 2014
Lees ook:Genomineerden Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2015
Lees ook:Betaalbare kunst op de Affordable Art Fair
Lees ook:De Prijs voor de Jonge Kunstkritiek zit nu op Facebook

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jong talent ‘Vonkt’ in de Zuidas

  1. Kunst posters

    Ziet er leuk uit, misschien maar is even gaan kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>