Toon je portfolio in het Van Abbemuseum

Het Van Abbemuseum geeft de jonge kunstenaar feedback CREDITS: Van Abbemuseum

Het Van Abbemuseum geeft de jonge kunstenaar feedback CREDITS: Van Abbemuseum

Iedere kunstenaar weet dat je je werken uiteindelijk moet laten zien wil je verder komen in je ontwikkeling als kunstenaar, maar ook om uiteindelijk te kunnen leven van je werk. Wie niet zichtbaar is, verkoopt immers niet. Omdat alle feedback op je werk eng is, maar ook nodig, organiseert de Young Art Crowd op 5 februari een Portfolio Night in het Van Abbemuseum. 

Er worden onder meer professionals in kunst, design, fotografie, grafisch ontwerp, illustratie en mode uitgenodigd om jouw portfolio van feedback te voorzien. De professionals willen je voorzien van tips, trucs en goed advies, maar tevens zullen de meest interessante kunstenaars gevraagd worden om hun werk ten toon te stellen in het museum tijdens de Young Art Night. Dat is natuurlijk een hele mooie kans om jezelf te laten zien op de kunstkaart.

Meedoen is simpel: update je portfolio en meld je aan! Stuur je naam en discipline naar [email protected] en laat de feedback je leiden bij je verdere ontwikkeling als kunstenaar.

De Young Art Crowd is de jongste generatie van de Vereniging Vrienden van het Van Abbemuseum. De Young Art Crowd richt zich op kunstliefhebbers van 19 tot en met 29 jaar en probeert kunst te vertalen naar onvergetelijke evenementen. Screening Your Favourite is één van de succesvolle evenementen van de Young Art Crowd evenals Musée Manger en de verschillende Young Art Nights.

BRON: Van Abbemuseum

Lees ook:Young Stedelijk viert eerste verjaardag
Lees ook:Kunstenaar Ger van Elk overleden
Lees ook:Shepard Fairey brengt Neil Young’s Americana in beeld
Lees ook:Esther de Graaf wint Young Grunn Artist II
Lees ook:Landelijke Crowdfunding website op komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>