Creatieve jeugd komt samen bij Zinnema

Creatieve jeugd vindt een podium bij Zinnema CREDITS: Zinnema

Creatieve jeugd vindt een podium bij Zinnema CREDITS: Zinnema

Onder de noemer van SKILLCITY trekt Zinnema (Open Talentenhuis in Brussel) de kaart van de creatieve jeugd.  Met workshops en het bieden van  podiumkansen creëert Zinnema een platform voor de nieuwe lichting talenten. Onder andere leden van The Happy, Das Pop en Isbells geven de workshops.

KEYS: singer-songwriting

De KEYS workshop wordt begeleid door het kruim van Belgische popmuzikanten. Charlotte Caluwaerts van The Happy is de artistiek coördinator. Zij brengt Reinhard Vanbergen (The Happy en Das Pop), Naima Joris (The Happy, Isbells) en Alban Sarens (Sir Yes Sir en De Hoop) mee. Deze rasmuzikanten geven hun knowhow door aan de nieuwe lichting jonge singer -songwriters en stomen hen klaar om muziekland te veroveren.

SKRATCH: deejaying

De SKRATCH workshops worden dan weer door aanstormende DJ talenten gecoacht. Beginners, amateurs en pro’s kunnen hier met hun eigen muziekstijl terecht om gegidst te worden in de wereld van skratchen, (re)mixen en producen. Met deejays LSC, JLD en Sadziky.

TAG: graffiti (voorbij)

De TAG workshop met street artist Steve Locatelli leverde verschillende prachtige kunstwerken op die het hele jaar door in Zinnema te bezichtigen zijn.

Al deze stadslabo’s monden uit in één groot SKILLCITY FESTIVAL. De jeugd palmt die dag het hele Zinnema gebouw in. Met een open opnamestudio, dj sets, een urban expo, producer labs, popadvies, dj labs, concertjes van de nieuwe singer songwriters, live graffiti, en als knallende afsluiter, een DJ optreden van DJ DUX and MR DUM.  Inschrijven voor Keys en Skratch is nog mogelijk.

Workshops Keys en Skratch: elke woensdag vanaf 25 februari 2015 tot en met 25 aart 2015 vanaf 17.0 uur. Het SKILLCITY Festival is op zaterdag 4 april vanaf 13.00 uur.  Adres: Veeweidestraat 24-26 – 1070 Anderlecht

Lees ook:Grote renovatiewerken voor Zinnema worden uitgesteld
Lees ook:Modeltekenen met mannelijk naakt in Zwolle
Lees ook:Meivakantie vieren in de Kunsthal
Lees ook:Gratis kinderactiviteiten in het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch
Lees ook:Tweede editie Spoken Art in Brave Hendrik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>