Creatieve explosie in Limburg

Het Huis voor de Kunsten Limburg lanceert tijdens het Museumweekend The Campaign for Drawing. Het Huis wil samen met de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht en zeven Limburgse musea zoveel mogelijk mensen aanzetten tot tekenen. De campagne is vanuit Groot-Brittannië overgewaaid naar Duitsland, Portugal en nu dus ook Limburg.

Bezoekers van de zeven Limburgse musea kunnen in het Museumweekend onder andere leren tekenen, zelf een portret maken of bijdragen aan een gigantische tekening. “Maak van het Museumweekend een creatieve explosie!”, aldus de organisatoren.

Potentiële kunstenaars van alle leeftijden kunnen op zaterdag 10 en zondag 11 april 2010 terecht in een van de zeven deelnemende musea: Van Bommel van Dam, Limburgs Museum, Schunck, Gemeentemuseum Weert, Het Domein, Thermenmuseum Heerlen en Kasteel Hoensbroek.

Lees ook:Museumweekend 10 en 11 april 2010
Lees ook:Museumweekend op 2 en 3 april
Lees ook:Museumweekend wordt Museumweek
Lees ook:Museumweekend 14 en 15 april
Lees ook:Bezoek een museum tijdens het Museumweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>